I love wigs

IMG_8266

Top – Fierce uf (not open) / Beanie – jfr.se / Wig – here

Jag tycker verkligen om den här peruken, hårfärgen passar mig verkligen och det blir så snyggt till mina outfits. Däremot kommer jag nog alltid ha kvar min chokladbruna hårfärg, det är MIG. Därför är det så kul att kunna dra på en peruk och testa förändringar men det är så skönt att ta av sig den sen och se sin riktiga hårfärg :)

Något jag inte förstår är hur folk kan bli så provocerade av att det är en peruk, som att man inte kan tycka att det är snyggt bara för att man inte har utsatt håret för massa kemikalier? Typ att det inte räknas? Ni som har ljust hår eller tillräckligt starkt hår att kunna färga såhär, go for it! Men tyvärr så är inte mitt hår tillräckligt friskt att kunna gå från mörkbrunt till super platina blont och sedan färga det grått. Så låt mig använda mina peruker som chans till att kunna hålla trenderna inom hår :)

Nu är det väldigt få som kommenterat negativt, så såklart så uppskattar jag alla fina kommentarer som jag fått! Ni är bäst! ♥

// I really like this wig, this hair color suits me and it gets so nicely to my outfits. However, I will probably always keep my chocolate brown hair color, it’s ME. Therefore it is so fun to be able to put on a wig and test the changes, but it is so nice to take it off then and see my real hair color :)

Something I don’t understand is how people can be so provoked if it is a wig, why think it isn’t neat just because I haven’t exposed my hair for pulp chemicals? like it doesn’t count? You who have light hair or strong hair enough to dye, go for it! But unfortunately my hair isn’t healthy enough to go from dark brown to platinum blonde and then dye it gray. So let me use my wigs that chance to be able to keep trends in hair :)

Now there are very few who commented negatively, so of course I appreciate all the nice comments I received! You are the best! ♥

0 Did you like this post?
Share:

1 kommentar

  1. Chanelle
    november 4, 2015 / 8:19 e m

    Hej fina du, har du tips på nån bra hemsida med snygga/coola/kaxiga mobilskal? Du lyckas ju alltid hitta så snygga kläder så du kanske vet nånstans det finns snygga skal med :)
    Ha en grym dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *