Höstgarderob part 1

overknee

OVERKNEE:

c1000x401

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here

Overknee ser jag som ett riktigt nyckelplagg i höst. Vet man inte om man gillar overknee stövlar så är mitt tips att testa “overknee” strumpor med ett par boots eller sneakers bara för att testa på. Jag började med det och det var då jag insåg att jag älskade overknee och köpte sen mina första overknee stövlar.

coats

Coats:

knitwear

Knitwear:

boots

Boots:

headwear

Hats:

//adlinks
Share:

1 kommentar

  1. augusti 28, 2016 / 5:52 e m

    Längtar tills det blir lite kallare så man kan ha allt snyggt höstmode! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »