Hejdå coop

Nu tänkte jag förklara lite vad som hänt osv. Som ni vet så skulle jag jobbat på Solsidan här på Rhodos hela sommaren men bestämde mig för att jobba på coop i sommar istället. Jag har jobbat på Coop i 3 år snart och det är ett väldigt bra jobb som jag älskat. Men under ca ett halvår har jag funderat på om jag vill jobba kvar där med tanke på att min blogg växte, jag missade många events, kampanjer och erbjudanden eftersom jag hade ett jobb på coop + skolan.

Det har även hänt många personliga saker, lite väl för mycket under 2 veckor och jag mådde SKIT. Nu när jag tog studenten så tog jag iaf en sista minuten till Rhodos och då ångrade jag mig så sjukt mycket att jag valde coop och inte solsidan i sommar. Jag missade planet hem och frågade min kollega om hen kunde ta mina 2 pass jag skulle ha den veckan och det gick bra. Efter ytterligare 5 dagar så var jag tvungen att åka hem eftersom jag hade 3 jobbpass veckan efter så med ångest så åkte jag hem till Sverige igen. Alla har såklart lite ångest efter en utlandsresa som varit nice liksom men den här ångesten tog typ kål på mig hemma. Jag låg och grät i mammas famn och ångrade mig så sjukt att jag valde bort en hel sommar på Rhodos. Morgonen därpå hittade jag en sista minuten till Rhodos för 500 spänn från Örebro, det kändes givet på något sätt så jag drog och nu sitter jag här och har sagt upp mig från coop.

Vad gör jag härnäst? Jag ska leva livet här på Rhodos, hur länge vet jag inte. När jag kommer hem måste jag säga upp min lägenhet, flytta hem igen och fortsätta satsa på bloggen. Varför jag vill säga upp min lägenhet är pga. att jag vill resa en längre tid och då känns det onödigt att ha en lägenhet som jag nästan aldrig är hemma i iaf. Jag tror jag har gått för fort in i ”vuxenlivet”.

Och vad tjänar jag på bloggen då? Kan jag leva på den? Som det ser ut nu så kan jag inte det till 100% med tanke på hur många kampanjer osv jag tackat nej till pga. skola och jobb. Hur ska man kunna leva på något man inte satsar 100% på? Det är de jag vill göra nu.

Jag vet hur inspirerande ni har varit att jag skaffade coop jobbet som 16 åring, haft det, skola och bloggen och ändå kommit såhär långt. Nu blir det för mycket med bloggen att jag ej hinner med annat, klart man ska prioritera det man brinner för då? Vad tycker ni?

20140913-164217-60137494.jpg

0 Did you like this post?
Share:

5 Kommentarer

 1. Anna
  juli 2, 2015 / 11:54 f m

  Du gör helt rätt! Jag ångrar att jag inte tog chansen efter min student. Så lev livet i sommar. Du är ung!

  MEN hoppas på mer uppdateringar från värmen!! ❤️

 2. juli 2, 2015 / 4:45 e m

  Gör det som känns rätt för dig :) Jag valde bort mitt sommarjobb pga. gravid och detta blir sista sommaren på måånga år utan barn så jag vill bara njuta av graviditeten och förhoppningsvis det underbara vädret som kom idag :D

 3. juli 4, 2015 / 10:31 f m

  Du är en stor förebild. Och du väljer såklart själv vad som känns rätt. YOU GO GIRL <3

 4. Amanda
  juli 12, 2015 / 8:21 f m

  Helt rätt val Emilia! Du är ung och ska leva livet och göra saker som gör dig själv glad.
  Jag tycker du är en stark tjej och sjukt bra förebild för både yngre och äldre människor.
  Fortsätt med det du gör och ta val som gör dig glad. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *