Framme i Cannes!

Igår kom vi fram till Frankrike, Cannes! Vi ska vara här en hel vecka med Filips familj och ha det så mysigt. Jag har aldrig varit i Frankrike innan förutom i Paris när jag var bebis men det kommer man ju inte ihåg :)

Vi ska bo i ett jättegammal hus som tillhör Filips låtsas morfar. Hit har Filips famil kommit i över 20 år och tillbringat semester, så det finns mycket historia i just detta hus. Huset är verkligen så charmigt, det känns väldigt franskt!

Jag är väldigt aktiv på instagram och instastory samt att jag spelar in vlog härifrån. Vill ni att jag uppdaterar bloggen också?

Share:

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »