Fråga till er

Nu har jag en viktig fråga till er! Många utav er vill att jag lägger ut mer om hudvård och skönhet och det är jättekul. Jag får dagligen frågan om att få hem pressutskick med bland annat hudvård och skönhet men jag har tackat nej till 99% utav dom. Är detta något som vore intressant för er att läsa om? Alltså att jag får hem t.ex. någon kräm och testar den som typ Annica Englund gör? Och så skriver jag ärligt vad jag tycker och tänker. Såklart kommer detta hålla sig inom en budget och detta är inget jag kommer tjäna pengar på utan bara göra för skojs skull.

Men vad tycker ni?

IMG_7874

Share:

6 Kommentarer

 1. Lena
  april 28, 2016 / 11:34

  Om du verkligen är ärlig och skriver vad du tycker om produkten tycker jag du ska göra det!!

 2. april 28, 2016 / 13:57

  Håller med de andra; så länge du är ärlig då hade det varit jätte roligt. :) Kanske göra en video av första intrycket och sådant.

 3. Matilda
  april 28, 2016 / 17:30

  Bra idé:)

 4. maj 1, 2016 / 14:42

  Gör det för din egna skull om du vill,men det hade nog uppskattats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »