Buy this outfit

 c1000x958

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here

Jag får sååå många frågor om vart jag köpt mina biker byxor och som sagt så köpte jag dom för 2-3 år sedan inne på Bikbok. Dom var på rea och jag kommer ihåg hur tveksam jag var att köpa dessa, men gud vad jag är glad för att jag gjorde det! Dessa är mina favoritbyxor idag, love them!! Jag har hittat 2 stycken liknande till er. Såg även att skorna inte finns i så många storlekar men finns annars fler HÄR.

Och på tal om kepsen?? Asså jag dör vad snygg den är, älskar den.

// I get so many questions about where I bought my biker pants and like I said, I bought them 2-3 years ago at Bikbok. They were on sale and I remember how I was hesitant to buy these, but God, I’m glad that I did! These are my favorite pants today, love them !! I’ve found two pants similar to these. I also saw that the site with the shoes didn’t have so many sizes but you find similar HERE.
And speaking of the cap ?? Asså I die so gorgeous it is, love it.

0 Did you like this post?
Share:

2 Kommentarer

  1. Isabelle
    november 24, 2015 / 5:32 e m

    Hej Emilia,

    Förut när du hade på dig den gråa peruken så hade du även på dig ett vitt set,
    vart kommer det ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *