Bildbrist

Jag känner att jag börjar bli sjuk (igen). Jag är så envis av mig så trots väder så klär jag på mig tunnare jackor, asså skinnjacka is the shit?! För jag hatar vinterjackor, ärligt talat. :( Dom är mysiga och sköna, älskar att sätta på mig en vinterjacka när jag går promenad med hunden osv. Men ja, jag är så töntig, I know…

Ikväll ska jag egentligen fira en kompis och så ska vi ut på krogen ett gäng. Fast vi får se hur det blir med det, tror det är bäst att jag kryar mig för jag är seriöst mer taggad på att fokusera på jobb. Jag vill inte heller må dåligt imorgon, imorgon ska jag ha en produktiv dag och göra massor! Jag ÄLSKAR söndagar och hatar att vara bakis och förstöra en hel dag.

Sen förresten har jag nog inte nämnt att jag jobbat på Coop dom 2 senaste dagarna? Och det har varit såå skönt att äntligen få jobba lite mer, kan inte fler bli sjuka så jag får jobba mer? ;p haha nej men jag blir ju som sagt bara inringd när någon inte kan/är sjuk.

12277657_304325963095242_1095813699_n (1)

0 Did you like this post?
Share:

1 kommentar

  1. november 22, 2015 / 10:41 f m

    Du blir dock inte sjuk för att du har för lite kläder på dig. Du blir sjuk på grund av bakterierna. Du hade kunnat gå naken utan att bli sjuk så mängden kläder påverkar inte en förkylning eller liknande :) Nu kostar en juicemaskin rätt mycket pengar men det kan vara värt att införskaffa eftersom ditt immunförsvar är dåligt. Gör du en juice varje dag med en massa grönsaker och frukter så lär det förbättra väldigt mycket :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *