Bh till nyårsklänningen

Inlägget är i samarbete med feminint.se

Nyår är runt hörnet och trots att det är corona tider så vill man nog klä upp sig lite extra ändå! Det hör ju till nyår att vara extra fin, kanske i en glittrig paljettklänning och ha mycket smycken samtidigt som man poppar en champagne med sina närmaste.

Dilemmat som jag tror många av oss kvinnor känner är just nyårs-outfiten. Man ser ju den där super sexiga paljettklänningen hänga där i butiken eller garderoben men man använder aldrig den för den kanske har en öppen rygg. Och just där tror jag många av oss känner att det hindrar oss lite för att vi antingen är obekväma eller helt enkelt inte har rätt bh till denna typ av klänning. Hos feminint.se hittar ni ett brett utbud på underkläder för kvinnor. Jag har tagit fram några exempel på bhar som jag tror ni kommer gilla.

Om ni går in i fliken ”bh” hos feminint.se så hittar ni mängder av olika typer på bh som passar just dig. Jag personligen måste tillägga att dom bh:ar som jag använder mest till mina fashionista outfits är dom jag lagt någon hundralapp extra på. Visst finns det jättemånga fina bhar som har spets m.m. men man måste nog investera i en bh som funkar till dessa mer urringade / offshoulder outfits med. Har ni någon favorit bh som ni använder flitigt i garderoben?
T.ex. när jag åker utomlands så tar jag med mig 2 st bhar, en svart och en vit som är axelbandslösa.

I år är det dessutom perfekt timing att ha den där klänningen med bar rygg för vi ska ju ändå stanna inomhus typ hela kvällen. Så du kommer ju inte frysa inomhus, jag kommer klä upp mig lite extra i år faktiskt. Vi förtjänar det efter detta år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv