plugg + nytt jobb!!

Hej babes! Jag måste ta tag i bloggen på riktigt nu, jag tycker faktiskt det är kul att blogga men det har varit så mycket på senaste tiden.

Jag måste säga att jag gick från 0 planer till att nu plugga på 50% och jobbar som social media manager. Så sjukt hur snabbt allting gick, på bara 2-3 dagar så hade jag kommit in i skolan i sista minuten och fått ett jobb. Det kändes så rätt!

Jag läser företagsekonomi samt 2 andra kompletteringskurser. Sen i Mars kommer jag börja läsa Marknadsföring också. Min plan är att bara plugga fram till Maj och bli klar med dessa kurser. Sen om jag vill ansöka till universitetet återstår att se då. Jag är faktiskt taggad på att plugga konstigt nog, det är lite trögt nu i början bara att komma in i det.

Sen ang. mitt jobb som social media manager så fick jag det jobberbjudandet för 2 veckor sen och jag tackade ja direkt! Jag sköter alltså 4-5 olika företags sociala medier, fotar, redigerar, planerar osv. Det är så sjukt kul och det passar mig jättebra.

Hoppas ni har en jättefin tisdag! Puss

4 Kommentarer

 1. Becky
  januari 21, 2020 / 16:56

  Hej!
  Vill bara gratulera dig och önska dig lycka till med både jobbet och pluggade samt ville jag fråga vem vann luckan i julkalendern med fransar? Kunde inte hitta vinnaren 😀
  Kram Becky

 2. Malin
  januari 22, 2020 / 12:30

  Hej! Vilken skola/hemsida hitta du kurserna på och är kurserna gratis? :)

  • emiliangergard
   Författare
   januari 22, 2020 / 20:25

   Hej! Jag läser på komvux, kurserna är gratis, det är bara böcker som kostar :)

   Du kan ansöka om distanskurserna redan nu, då börjar dom i mars

 3. c
  januari 24, 2020 / 15:53

  Grattis till jobbet! Kul med företagsekonomi också! Läser det (bland annat) på universitetet och det är väldigt intressant 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv