Happy day!

Inlägget är i samarbete med happy-day.se

Filip fyllde år den 18/8 och jag visste exakt vad jag hade för planer sen långt tillbaks. Men sen hände olyckan i början på sommaren som gjorde att jag inte riktigt visste hur planerna skulle bli.

Som tur var så hann jag fixa något roligt ihop med Happy-Day. Dom säljer massvis av roliga upplevelser som du kan ge bort i present eller till dig själv! Du kan göra allt från att gå på spa, hotellupplevelser, hoppa fallskärm till takvandring i Stockholm! Asså hur kul?!

Använd min rabattkod för 20% rabatt: emiliangergard20

Filip fyllde år på en söndag, men på lördagen (kvällen innan) så hade jag fixat en överraskningsfest med alla nära och kära, sen gick vi ut och käka middag på Sobi och därefter bowling på Pitchers. Det blev så lyckat och väldigt spontant!

Söndag: Jag valde ett mysigt biobesök för mig och F + en varsin meny, perfekt! Vi såg på den nya ”Fast & Furious” och den var sjukt bra. Detta var alltså igenom Happy-day.

Sen valde jag även en ”Upplev känslan av att köra Ferrari eller Lamborghini” upplevelse till Filip. Vi bokade in den och tyvärr så blev vi jättesjuka så vi fick avboka i sista sekund! Men vi hoppas på att göra det snart framöver, Filip är såååå taggad!! Bästa presenten ju.

Jag kan verkligen varmt rekommendera att ge bort en upplevelse i present, finns det något roligare?
Glöm inte min rabattkod emiliangergard20, giltig till 15/9!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv