My weekend

I fredags så började jag dagen med att gå en långpromenad med Nike, vi gick ungefär i 60 min runt Oset i Örebro. Jag har bestämt mig för att försöka göra det varje dag då min kropp behöver röra på sig mer :)

Efter det fixade jag mig och tänkte ta kort men det blåste så mycket ute så jag struntade i det. Då blev det en snabb tripp förbi systemet istället haha och sen iväg till Mathilda. Där spenderade jag kvällen och drack bubbel o snackade skit.

I lördags var jag seg (bakis), jag blir alltid så himla lätt bakis, hatar det… Jag och F tog en spontanrunda upp på stan och kollade lite i affärer. Jag hittade faktiskt några plagg som jag kan visa er snart :)

Igår (söndag) så gick jag en långpromenad runt Oset igen med Nike, tanken var att F skulle hänga med men han var sjuk. Så hela dagen blev en chill dag med tacos, chips o dip. Jag åkte även förbi affären och storhandlade för veckan. Det har varit en ganska lugn helg helt enkelt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv