Balcony 2019

Inlägget är i samarbete med Ekebymöbler.se

Förra året var ett jävligt bra år, i januari där någon gång så flyttade vi till en ny lägenhet med en fet balkong. Vår första riktiga balkong som vi skulle inreda helt själva. Vi längtade ihjäl oss till April och var så ivriga att inreda. Vi spenderade flera tusen på att fixa balkongen med trall, soffa, inredning, blommor m.m Men gud vad kul det var! I år ska vi inreda den andra halvan av balkongen haha!

Här kommer en bild på hur balkongen såg ut i maj.

Detta som ni ser då är bara den ena halvan av vår balkong. Denna del är inglasad och är mer som en ”chill area” med soffa och mys. Den andra delen är mer öppen och där tänkte vi ha bord och stolar m. vår elgrill så man kan sitta och äta osv där.

I samarbete med Ekeby möbler ska jag alltså ta fram hur jag hade gjort med denna halva med hjälp av deras utbud av utemöbler. Det var lite svårt för dom har så otroligt mycket fint, men här nedan kommer mina topp 2 val på idéer!

Caféset

LÄNK till Caféset

Hur gulligt är inte detta? Min dröm har alltid varit att ha ett litet caféset på min balkong/trädgård med massvis av ljus och mys. Dock så vill jag att fler ska få plats samtidigt så det blir nog inte riktigt ett Caféset denna gång. Men jag hoppas på att äga ett i framtiden <3

Rottingstolar

Detta är drömmigt för mig, rottingstolar påminner mig så mycket om min barndom på något konstigt sätt. Det ger mig glada känslor iaf haha och myskänslor! Ekeby Möbler hade två stycken så fina rottingstolar som jag inte riktigt kan bestämma mig för vilken jag gillar bäst?! Dom hade även en snygg matgrupp som skulle passa vår hörna perfekt… hmmm.. Ni borde kolla in deras utbud om ni är lika taggade på att fixa balkongen i vår som mig. Dom har jättemycket fint, tips!

Ariel Karmstol i konstrottingPetra cafégruppCobra rottingfåtölj

Jag längtar ihjäl mig tills våren äntligen är här officiellt så man kan fixa på balkongen med nya utemöbler, växter och textiler! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv