Straight jeans

Innehåller Adlinks

Jeans – here / Cardigan – here

Ett par jeans som jag faktiskt aldrig trodde att jag nånsin skulle köpa, nämligen raka jeans. Men hur snyggt är det inte?! Det är super trendigt nu och mer vanligt att ha raka jeans än dom vanliga tajta. Jag diggar det starkt, var lite tveksam om jag skulle lägga 1000 spänn på ett par riktiga Levis jeans för en trend som jag inte visste skulle passa mig. Så beställde dessa från Nelly.com för 250 spänn tror jag (dom var på rea) och dom är helt ok, det går nog att bära upp dom snyggt till ett par klackar och en kavaj typ. Tror att Levis jeansen är snyggare och kanske även ginatricots. Ska klippa ihop ett litet inspo inlägg med raka jeans idag.

Puss

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv