make your home more personal

Inlägget är i samarbete med bgafotobutik.se

Här kommer ett till inlägg om inredning, det är så roligt att det uppskattas! Mina läsare blir ju också äldre som mig, kanske flyttar hemifrån eller redan bor själv. Då är ju då allt det här med inredning oftast är nytt och väldigt kul. Tycker jag iaf!

Något jag alltid älskat ända sen jag var tonåring är just fotografi, jag har alltid tagit mycket bilder. Jag var väldigt duktig på att printa ut bilderna och rama in dom. Detta har jag tappat mer och mer och nu när jag tänker efter har jag inte en enda bild någonstans i lägenheten. Man sparar ju allting i mobilen/datorn eller hårddiskar nuförtiden haha.

Bilder från pinterest och egen bild.

Bild 1. Coola posters som pyntar en förmodligen tom hörna, så coolt! Bild 2. Är faktiskt min egna bild, saknar denna tavla! Bild 3. Denna älskar jag mest, kreativt med massvis av personliga bilder i en enda stor tavla. Bild 4. Här har någon blandat posters med canvastavlor, smart!

Jag tycker det är ganska viktigt att göra sitt hem personligt och att det ska kännas som sitt eget och ”här bor vi”. Man kollar ju alltid på bilder/konst som andra har hemma i deras hem, det är ju dit oftast blickarna dras mot. Det ska bli en ändring på det hemma hos oss, jag måste framkalla bilder samt beställa hem lite coola posters!

Bgafotobutik.se har ett brett utbud av fotoramar, poster, speglar m.m. Ramar måste man ju ha till sina bilder/posters och jag tänkte ta fram mina 4 favoriter i just ramar

– Svarta ramar ger det här stilrena, coola intrycket enligt mig.

– Vintage ramar är en stor favorit, passar väldigt bra om man vill ha ett lantligt tema

– Guld ramar kan göra stort intryck i ett simpelt rum, för att få det där extra

– Små ”shappy chic” ramar vill jag införskaffa snarast, jag skulle vilja ha såna i sovrummet med gulliga bilder på mig, Nike och F på våra sängbord. Hur fint?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv