We’re getting a puppy!

Vår nya familjemedlem

/ Our new family member

 

Vi ska köpa hund! Detta har vi planerat sen länge och nu är det äntligen dags, idag så hämtar vi vår Golden Retriever valp. Jag är så otroligt lycklig, nervös, pirrig och såååå taggad. Jag kommer självklart vlogga (så mycket jag kan) idag när vi hämtar vår valp, däremot vet jag inte om jag ska prata engelska eller svenska ännu… Det är nämligen så att enligt min statistik har jag många internationella tittade på Youtube så det känns ju tråkigt att dom inte ska förstå vad jag säger i mina videos.. och engelska kan ju vi nästan alla?

Hörs sen!!

We’re getting a puppy! We have planned this for a long time and now it’s finally time, today we get our Golden Retriever puppy. I’m so incredibly happy, nervous, I’ve butterflies in my stomach and soooo excited. I will of course try to vlog (as much as I can) today when we pick up our puppy, but I do not know if I will speak English or Swedish yet … It’s because, according to my statistics, I have many international watching my Youtube so it feels bad that they don’t understand what I say in my videos .. and almost all of us know english right?

See you later!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv