Sunday AW

Contains adlink

Leopard dress – here

Hej babes, hoppas ni haft en bra helg och en bra start på måndagen. Jag är så taggad på allt, mår sjukt bra och har en bra känsla över den här sommaren. Kan vara för att det är strålande sol at the moment utanför… Igår så jobbade jag några timmar sen ringde Mathilda & Wilma och frågade om jag ville med på ett glas vin på stan, vem tackar nej till det liksom. Så det blev lite spontant och det var super mysigt. Sen åkte jag hem och jag o F lagade tacopaj som blev klar typ kl. 23 hahah.

Hello babes, I hope you had a great weekend and a good start of this monday so far. I’m so excited about everything, I’m feeling good and have a great feeling about this summer. It can be because of the sunny weather outside at the moment… I worked a couple of hours yesterday and Mathilda & Wilma called me after and asked me to join them for a glas of wine in the city, who says no to that. So it was a bit spontaneous and very cozy. Then I went home and me & F did tacopaj (Taco pie).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv