Just ordered

Contains adlinks

1. Pants   2. Chiffon Scrunchie   3. Ardell   4. Shoes

Jag vet ju att ni älskar mina just ordered inlägg haha, tror jag är uppe i ett hundratal antal inlägg nu med rubriken ”just ordered”, kul ändå :) Kanske borde göra en kategori med det hehe??

Detta beställde jag med expressleverans idag från Nelly.com, dom har 20% rabatt endast idag med koden
”6JUNI”

Hoppas det hinner komma fram innan fredag för då åker vi ju till Stockholm för Summerburst :) Skorna kostade endast 149 (- 20% rabatt) kronor vilket blir perfekt till festivalen, vi alla vet hur smutsiga skorna blir efteråt haha. Sen byxorna har jag tvekat på i veckor men jag har insett att jag behöver dom i mitt liv! I värsta fall så skickar jag bara tillbaks dom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv