New flowers, new week

Igår var mina föräldrar på besök i lägenheten och jag fick en vas och fina blommor! Det ser så drömmigt ut och det lyfter hela vardagsrummet.

Förresten, kan ni gissa vad som hände min mobil i lördags? Jo jag tappa den i toaletten, suck… Jag körde den här typiska ”hade mobilen i bakfickan, drog upp byxorna och plopp så ramlade den ner”. Asså ååååh! Det värsta var att det var på krogen också, fräscht. Sen på något vänster så råkade jag spola ner den på riktigt så den försvann en stund men sjönk ner igen hahaha. När vi fick upp den så funkade den som vanligt, men senare så fucka den ur och idag går den att starta men den dör direkt. Det finns typ inget värre än när man förlorar sin mobil, sjukt egentligen hur beroende man är. Jag redigerar alltid bilder på min mobil men nu fick jag göra det via lightroom, det blev ju rätt bra ändå?

Har ni tappat mobilen i toan någon gång?

7 Kommentarer

 1. Emma
  januari 23, 2017 / 12:20

  Hej! När någon elektrisk apparat(tv, mobil, dator etc) blir blöt så brukar det finnas en säkerhetsgrej som gör att den direkt stängs av. Men om man sätter igång den igen utan att den får torka(asså typ några dagar! gärna i en skål med ris) så kan olika delar i den koprtslutas och saker sluta funka! Saken är den att låter man de torka så funkar det nästan helt felfritt igen med typ alla elprylar, skithärligt(så länge som de inte hamnar vatten typ innanför skärmen) . Vet detta för jag jobbar med att laga datorer :)

  sen så skulle de va jätteschysst om du kunde tipsa om lite balklänningar! har så svårt att hitta snygga, gillar inte när de överdrivet med stenar som det typ alltid är. utan en såndär snygg elegant passform :)

 2. januari 23, 2017 / 16:53

  Har gjort EXAKT samma sak. Första reaktionen var att spola av den hahaha, men lyckades hejda mig själv i sista stund – smart ;) Sjukt störigt och lätthänt!

 3. januari 23, 2017 / 17:53

  Åh så tråkigt med mobilen. Det har som tur är så har jag aldrig gjort det, men har en kompis som tappade den i skoltoan för några år sedan.

 4. sajri
  januari 26, 2017 / 04:31

  lägg telefonen i ris det hjälper om den är fuktskadad

 5. Michelle
  januari 26, 2017 / 14:41

  Skulle du kunna tänka dig att åka på en spontanresa med någon du inte känner? :D

 6. januari 29, 2017 / 06:36

  Neeeej, vilken otur! Har tack och lov aldrig hänt mig, men det skulle inte förvåna mig om det händer snart;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv