Pinchos

Processed with VSCO with 5 preset Processed with VSCO with 4 preset

Igår blev det ingen bloggande för mig, spenderade hela dagen med min kärlek och på kvällen åt vi på Pinchos. Jag älskar allt på deras meny och konceptet är sjukt bra. Har ni ätit där någon gång? Om ni inte gjort det så måste ni prova! I efterrätt åt jag en dumlepannacotta som var typ den godaste efterrätten jag ätit. Direkt efter så gick vi till Pitchers där vi träffade F’s kompisar och bowlade lite.

Idag har jag slöat, åt sen frukost med F och nu har jag varit och fixat lite ärenden vid 15.00, sen ska  jag bara fixa lite inlägg till er och ikväll ska jag fira min bästavän! Det blir inte så mycket bloggande när F är ledig på helgerna (för det är inte ofta han är det).

Hörs sen, puss!

3 Kommentarer

 1. november 26, 2016 / 17:40

  Låter så mysigt :D Har inte varit där på ett tag men snart dags att gå tillbaka ;)

  • emiliangergard
   Författare
   november 27, 2016 / 17:11

   Det var super mysigt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv