My fav’s on fall

Min stil är ganska enkel och tror det är därför många tycker om mina outfits för folk relatera till dom. Jag köper dessutom inga dyrare kläder utan kläder som alla har råd med. Nu ska jag visa er lite kortfattat vad mina favorit plagg är på hösten, hoppas ni gillar det!

ho%cc%88stoutfit

BeFunky_IMG_2629.jpg

c1000x966

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here

Skinnjackan är MITT ALLT! Jag älskar skinnjackor och har massvis i olika färger o former. Min absoluta favorit är den svarta från Vero Moda som har ett skärp. Jag använder min skinnjacka 9/10 gånger och nu när det blir kallare så har jag en fejk pälsväst över. Den västen är från New Yorker och jag köpte den för 2 år sedan och älskar den lika mycket fortfarande.

scarf befunky_img_6669-jpg

rewew-e1408728261273

 c1000x926

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here (Favoriter)

Halsdukar kan verkligen göra det där lilla extra! Jag var lite emot att köpa den röda rutiga halsduken först men jag älskar den. Sen behöver vi alla vanliga halsdukar, grå, svart eller kall beige? Mina absoluta favoriter är från Cubus och kostar ca 199 kronor, dom är STORA, mysiga och finns i massvis av färger! Tips, tips! Jag tycker även om att ha hatt, men jag har tappat bort min så jag beställde en ny i söndags. Läder kepsen är ett måste också!

Sen har jag även köpt 2 kappor hittills den här hösten, har fastnat lite extra för det just nu, love it. Ang. väska så har jag inte så många väskor och har inte så stor intresse för just väskor heller. Jag använder helst inte en väska när jag ska någonstans och måste jag ha en väska så tar jag en vanlig svart shopper bag från H&M eller min Chiquelle väska.

BeFunky_IMG_1864.jpgProcessed with MOLDIV

c1000x903

1. here   2. here   3. here

Byxväg så har jag typ bara svarta jeans, speciellt mina läder byxor från Ginatricot. Dom har ni sett en del här på bloggen! Men det är dom enda läder byxorna jag älskar, dom sitter perfekt topp till tå och passar liksom till allt. Dom tappar heller aldrig färg och dom har silver detaljer som gör mycket. Jag har dom till fest, vardag och allt typ! Mina nya favorit jeans är Cheap Monday, dom är högmidjade och tappar inte färgen lika snabbt som dr denim gör. Dr denim passar verkligen färgen efter bara 1 tvätt? Men ändå fortsätter jag att köpa dom för dom sitter ju perfekt.

Processed with VSCO with 4 preset img_05161-1600x1600

outfit-jpg-1600x1485

c1000x907

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here   9. here

Tights är bland de snyggaste jag vet, många har svårt för det men det är något jag skulle kunna ha varje dag!! (om det inte är för kallt såklart). Men jag tycker det är så fint och jag har oftast kjol och en fin höstig topp, t.ex. polotröjan. Eller en stickad klänning eller oversized turtleneck tröja. Overknee är det bästa som finns för att bli lite varmare och så är det snyggt också. Men jag tycker även om att matcha med ett par boots eller sneakers. Har man inte overknee stövlar kan man köpa billiga overknee strumpor eller strumpbyxor, det är snyggt det med!

bootsandhat

c1000x1024-1

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here   9. here

Jag älskar mössor med tryck eller vanliga, även om det börjar kännas lite töntigt ju äldre jag blir så tycker jag fortfarande att det är lika snyggt. Jag passar även bra i mössa och saknar jag det lilla extra i min outfit så brukar en mössa göra mycket. Även dessa stora boots kommer jag ha i höst/vinter.

//Adlinks

5 Kommentarer

 1. oktober 13, 2016 / 19:15

  Vet du hur roligt det är att läsa såna här inlägg där man verkligen ser att du tagit dig tid med att skriva, skapa kollage och länka. Fortsätt så här nu :D

 2. Frida
  oktober 14, 2016 / 16:46

  Jag älskar din stil!! Du ger mig såå mycket inspiration till både fest & vardags. Ha en fantastiskt härlig helg fina Emilia! Kramar :)

  • emiliangergard
   Författare
   oktober 21, 2016 / 09:56

   tack så mycket, blir glad att du känner så! kram :D

 3. oktober 16, 2016 / 09:16

  Måste säga att jag totalt älskar din stil. Den är relativt enkel,men väldigt trendig och fräsch. Du ger otroligt bra inspiration inom mode tjejen! Fortsätt som du gör,älskar sådana inlägg som du gör. kram :D

  • emiliangergard
   Författare
   oktober 21, 2016 / 09:54

   Åh vad kul, tack så mycket för denna fina kommentar!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv