Nelly shoe week

autumn-shoes

autumn-shoes

Nyckelord för höstskorna: nitar, metallic, mocka, spännen och sammet.

Äntligen är hösten här, min favorit årstid! Och nu är det dags att börja tänka på vad för höstskor man vill ha. Jag älskar overknee och jag skulle inte vilja vara utan dom, då skulle det inte vara höst för mig annars. Sen är boots och sneakers ett måste för mig. Jag är lite sugen på att testa dom höga knästövlarna som ni ser på bilden, dom som sluter precis nedanför knäna. Jag tycker dom är så snygga. Sen vill jag även testa lite mer annorlunda skor nu i höst, kanske tuffare boots eller ankelhöga boots som jag inte brukar använda annars. Det är kul att testa sig fram och hitta dom unika skorna för just sig själv. Det kan göra hela outfiten! I höst är skorna som sagt dina bästa accessoarer.

Nelly.com har en ”shoe week, fall edition” just nu. Där hittar ni massvis med inspiration och utvalda höstskor. Ni borde kika in där för även jag har fått massvis av inspiration därifrån. Dom har även en kampanj där dom skickar ut guldbiljetter i utvalda skolådor som gör ditt nästa skoinköp gratis! Så håll utkik i nästa paket ni beställer från Nelly.

Ni kommer till kampanjen HÄR

//I samarbete med Nelly.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv