Coconut anonymous

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with c6 preset Processed with Snapseed. Processed with VSCO with c6 preset Processed with VSCO with c6 preset

Towel – here

Jag har alltid så fuuula badhanddukar med mig till stranden, oftast köper jag dessa i kioskerna på plats med typ en världskarta på haha… Så denna fick jag hem HÄRIFRÅN och jag älskar den, ljus och fräsch! Kommer lätt ta med denna nästa gång jag åker iväg, snart hoppas jag??

// I samarbete med

2 Kommentarer

  1. september 7, 2016 / 18:59

    Men vad tråkigt med objektivet, förstår att du blir irriterad!

  2. Severios
    september 7, 2016 / 21:35

    The question is: how many men Will survive the night after have seen these pictures of you.

    OH my fucking God, you are amazing, fabulous and incredible ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv