Print your bomber jacket

Det här är nog bland det bästa jag sett, jag vill ha typ allt. Hos netshirt.com så kan du printa din egna bomberjacka, alltså du kan lägga till text, bilder och stickers!! Så coolt för då får man liksom en egen unik bomberjacka. Det finns massa och välja mellan och min favorit är helt klart den rosa satin eftersom att det är så inne nu. Sen har dom även andra plagg man kan designa, t-shirts, tröjor osv.

Vad tycker ni? Jag tycker priserna är rimliga också så det är inte alltför dyrt.

Några bombers som jag tyckte om:

c1000x545

Här har jag gjort ett exempel:

 

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.13.02

Inspo:

inspobomberjacket

Bilder från weheartit.com

Mer exempel som jag gjort:

 exempel

Vad tycker ni? Skulle ni vilja designa er egna bomberjacka??

LÄNK

// stolt i samarbete med

4 Kommentarer

  • emiliangergard
   Författare
   augusti 19, 2016 / 14:25

   Visst är dom!

  • emiliangergard
   Författare
   augusti 19, 2016 / 14:24

   Visst är dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv