Short hair don’t care


Ja vad har hänt senaste tiden då? Jag har mått skit helt enkelt. Äntligen fick jag 2 positiva samtal i veckan, ett var en arbetsintervju och jag hoppas verkligen att jag får det jobbet, och det andra var att jag fick hoppa in som extra på Ica. Helt annat kassasystem än Coop men bara det arbetspasset fick mig på bättre humör. 

Jag fick rätt mycket tillbaks i skatteåterbäring vilket var trevligt. Sen har jag varit i Västerås, kollat desperate housewives, studentfirande (knappt) och bara deppat lite emellan åt. Undra om min depression har något att göra med att jag inte har motivation till bloggen längre? Orkar inte ens analysera längre

Sen så, jag eller nej min frisör klippte av mitt hår. Alltid den här ”5cm vill jag klippa av” sen dada så klipper dom typ 15 cm, jaja. 

4 Kommentarer

 1. Severios
  juni 12, 2016 / 16:40

  Skatteåterbäringen lagom till semestern är den perfekta semesterersättningen.?

  Jag recommendrar naturligtvis franska rivieran som det bästa semestervalet.☺️

  Angående din klippning fröken Örebro, ingen frisör kan misslyckas med ditt hår och utseende.

  Du har den speciella, unika och perfekta utstrålningen som få kvinnor har.

  Detta är orsaken till att du är en av Sveriges vackraste, elegantaste, snyggaste och finaste kvinnor.
  Never forget it?

 2. A
  juni 14, 2016 / 10:48

  Din depression kan absolut ha med att du inte har ork eller lust att blogga. Depression påverkar ju på massa olika sätt, inte bara att en känner sig deppig. När jag haft som värst depression har jag inte ens haft ork att gå utanför huset eller mitt rum, inte svara någon på telefonen eller något alls.

  Hoppas det blir bra för dig så och att du mår bättre snart.
  Kram

 3. juli 14, 2016 / 11:40

  Hej! Vad använder du för hårfärg när du färgar ditt hår? det är såå himla snyggt!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv