I’m back

Eller ja.. så snart som möjligt iaf. Varför jag inte bloggat är för att jag varit sjuk och så nedstämd ett tag. Jag har haft ångest och varit deprimerad utan anledning och jag tror det är för att jag är så rastlös när jag inte jobbar med något. Jag söker jobb som fan nu och det är det enda jag vill just nu, att jobba. På något sätt mår jag så bra av att jobba!! Jag har umgåtts med kompisar nästan varje dag senaste tiden, druckit, festat, chillat, solat, badat, ätit god mat osv. och ja det gör att jag mår bättre men ändå så saknas det något, ett JOBB. På något sätt skäms jag att jag inte har ett ”riktigt” jobb just nu, jag har jobbat sen jag var 13 och nu har jag inte haft ett jobb på 3 veckor, det känns så sjukt konstigt och jobbigt.

Min blogg är dels mitt jobb och jag ÄLSKAR min blogg och hela det här varumärket jag byggt upp. Jag fick en tanke att kanske lägga ner min blogg ett tag, då jag kände mig stressad när jag inte visste vad jag skulle skriva och att jag kände mig tvungen att skriva något. Men den tanken fick mig att bryta ihop haha, min blogg är som mitt barn typ. Jag kommer fortsätta blogga, men jag kan inte lova att uppdateringen kommer vara på topp… iaf inte tills jag skärpt mig och drar ur mig ur min bubbla. Jag tror alla har haft såna perioder någon gång i sitt liv där man bara känner sig nedstämd, förvirrad och har ångest över vad man ens vill göra med sitt liv. Det är nog en utav dom värsta känslorna.

back

8 Kommentarer

 1. juni 7, 2016 / 19:54

  Förstår precis vad du menar. Känn dig inte pressad att blogga, det kommer när det kommer :D

 2. juni 8, 2016 / 09:49

  Vad tråkigt att du mår sådär,känner igen mig men hoppas du lugnar ner dig och inte stressar upp dig. ta hand om dig,kram :D

 3. juni 8, 2016 / 10:41

  Håller verkligen med om att det är den värsta känslan/tanken när man inte har någon aning alls om sitt liv.. Du är bäst och jag önskar dig verkligen lycka till med att hitta ett jobb du trivs med<3 Kommer läsa din blogg varje dag oavsett hur din uppdatering är, du är såå grym, ser upp till dig massor<33

 4. Severios
  juni 8, 2016 / 13:21

  under de 4 ljusa sommar månaderna i Sverige är det väldigt enkelt och roligt att fördriva tiden med vänner. Man kan boka upp tusentals aktiviteter ute i de fina vädret.
  Problemet är de andra 8 mörka, tråkiga och kalla månaderna.

  Frågan är egentligen vad du vill jobba med, hur mycket du vill jobba och vilken Branch du är intresserad av?
  Heltid, deltid, extra, kvällar and etc.
  I Stockholm har vi många företag inom olika branscher du kan arbeta i om du är intresserad.

  I Örebro har jag lite vänner som bör kunna ordna jobb åt dig, men där är nog urvalet mycket mindre än här i Stockholm.

  Jag skulle till och med kunna ordna lite politiska uppdrag om du skulle vara intresserad.?

  Lycka till och hör av dig om du inte hittar något intressant.

  • emiliangergard
   Författare
   juni 8, 2016 / 18:34

   Ska på intervju där imorgon! Tack för tipset :D

 5. Emma
  juni 16, 2016 / 20:17

  jag har precis tagit mig ur en perioden av ångest och nedstämthet och jag vet att det vänder även om det inte känns så just nu.
  Jag sålde mitt företag åkte iväg på en längre resa och kom hem och visste inte alls vad jag skulle göra, vilket led till en depression. Sjukt jobbig period och trodde ett tag att jag inte skulle klara mig ur den.
  Började gå i kbtterapi för min panikångest och kan lätt säga att det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Hela mitt tankesätt och synen på mig själv förändrades och det var det som förändrade allt.
  Nu har jag börjat jobba på mitt drömjobb och har planer för framtiden. Det kommer lösa sig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv