Work Work work

Shoes – here
Idag hände något, jag sålde 8 sälj idag haha. Vilket är riktigt bra, jag blev så chockad själv med tanke på att jag aldrig jobbat med detta tidigare. Slutade 13.30, gick till Apoteket och försökte förklara vad jag ville ha men går inge bra när man inte kan någon spanska haha. Sen gick jag hem och gick igenom mailen. Och efter det somnade jag med datorn i knät och vaknade nyligen. Får verkligen inte ha detta som rutin, men det är rätt vanligt att man tar siesta här runt 15.00 men jag hatar att sova mitt på dagen.

Nu väntar jag på Kajsa sen ska vi dricka KAFFE! Det är fortfarande spöregn här :(

// Today something happened, I sold eight sales today haha. Which is really good, I was so shocked myself because I have never worked with this before. Stopped 13:30, went to the pharmacy and tried to explain what I wanted but it’s pretty hard when you can’t speak any spanish haha. Then I went home and went through the mail. And after that I fell asleep with my laptop and woke up recently. Don’t really have this as routine, but it’s pretty common to take a siesta here around 15:00 but I hate to sleep at noon.

Now I am waiting for Kajsa then we’re going to drink coffee! There is still some clouds here :(

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv