Min hudvård

Jag har fått frågan om vad jag använder för produkter till ansiktet. Jag brukar inte göra så mycket men ibland försöker jag, oftast tvättar jag bara bort sminket med Clinique och sen smörjer in det med ansiktskräm.

hudvård-1

1. Ansiktsmask – Denna tar jag ibland när jag har tid. Det är en ansiktsmask som renar ansiktet och sen luktar man jättegott och känner sig fräsch efteråt. Ni kan hitta den HÄR

2. Finnmedel – Denna kan ni köpa på vilket apotek som helst, den är faktiskt väldigt bra! Den torkar ut finnen så den försvinner fortare.. Ibland använder jag faktiskt vanlig tandkräm för det torkar också ut finnar, tips!

3. Anti age – Detta är bara ett prov jag fick med till någon goodiebag, jag brukar använda anti-age kräm för jag har sån tunn hud runt ögonen så jag får lätt skrattrynkor

4. Ansiktskräm – Denna har jag blandat ihop själv på DENNA sida, den har lite anti age i sig och en återfuktande effekt. Den tar jag bara efter jag tvättat ansiktet

5. Skrubb – Denna har ni nog sett förut, den brukar jag använda för att skrubba t.ex. porrmaskar men nu för tiden är det mest för att ta bort BUS fläckar hahah.. LÄNK

IMG_7404.JPG

1 kommentar

  1. Rebecca
    april 14, 2016 / 10:54

    Älskar din blogg!
    Kan du göra ett inlägg med snygga och hyfsat billiga baddräkter? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv