Blog awards in finland

blog awards

Jag har blivit inbjuden till Blog Awards i Finland! Sjukt kul och jag är jättetaggad. Nu är det ju bara det här vad man ska ha på sig… Galan är inte förrän i april så jag har tid på mig men känner jag mig rätt så BÖR jag fixa detta så snart jag kan eftersom att jag är så jäkla tankspridd och glömmer bort.

Frågan är om man ska gå all in eller köra lite enklare men ändå snyggt? hmmm

Allt detta ovanför kommer från en favoritsida, meshki.com

3 Kommentarer

 1. A
  februari 26, 2016 / 15:23

  Så snygga klänningar! Den beiga nere i mitten är såååå snygg

 2. Amanda
  februari 26, 2016 / 16:42

  Dom två översta är ju så himla drömmiga!!

 3. Emma
  februari 28, 2016 / 18:55

  Kan du inte länka till andra sidor där du köper liknande klänningar? Ska gå balen och hade kunnat tänka mig något liknande och inte de ”vanliga” balklänningarna. Har du fler bra sidor? Du hittar många jag aldrig sätt förut. Länka gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv