Några saker om mig

– Jag tycker bara om kall glögg, hatar varm glögg…

– Jag har jättesvårt för att bli intresserad av någon

– Jag får ca 50-100 mail varje dag, dom flesta är dock från oseriösa företag men många är från er läsare, ni är bäst!

– Jag har alltid haft lätt för skolan och skolkade mycket för jag tyckte inte lärarna var bra och trivdes inte i skolan. Lärde mig mest själv via internet och böcker. Jag fick dåliga betyg på högstadiet för att då fick man betyg beroende på närvaro och relation till lärarna men när jag började på gymnasiet och hade eget ansvar så fick jag högsta betyg på de flesta proven. Sjukt va? Jag gick från högstadiet med betygen IG-G till A-C på gymnasiet.

– Trots hur illa vissa har behandlat mig så håller jag huvudet så högt och känner mig starkare än någonsin! Fuck idioter

 
  Jag har inte haft lust att fota på senaste tiden, man känner sig inte alltid på topp för att ta massa outfitsbilder osv. Så hoppas ni uppskattar dessa inlägg med tips, gamla bilder osv. Men imorgon så ska jag fota!

6 Kommentarer

 1. Linda
  december 15, 2015 / 19:38

  Älskar dig mitt hjärta? jag är så stolt över dig / mamma

  • emiliangergard
   Författare
   december 15, 2015 / 21:18

   Loveu <3

 2. december 15, 2015 / 20:37

  Uppskattar alltid dina inlägg, för oavsett vad så tycker jag att dom blir bra! Keep on rockin it!

  • emiliangergard
   Författare
   december 15, 2015 / 21:18

   Åh tack finaste du! :D

 3. Emilia
  december 15, 2015 / 21:35

  Såg dig på sommaren på Rodos men vågade inte komma fram och hälsa :p
  Tycker jätte mycket om din blogg!

 4. december 15, 2015 / 22:06

  Super fin blogg! Väldigt inspirerande & du är otroligt vacker! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv