Q/A

Bella: Kan du snälla länka den exakta länken för tröjan från Aliexpress? :)
Svar: Nu har jag letat i typ 30 min haha, men jag hittade en likadan HÄR. Däremot så är det inte samma företag som jag beställde ifrån men jag hittar verkligen inte fler på aliexpress. Jag har storlek M, dom krymper med tiden så ta större storlek11356915_456828344490543_94281010_n

Emelie: Var är halsduken ifrån? (inlägget hittar ni här)
Svar: Den är från H&M, köpte den förra året på rea för typ 30 spänn! Ni hittar snygga halsdukar på cubus

Lisa: hur fick du ditt jobb på coop? ? tacksam för svar
Svar: Jag ringde dit och bad om att få prata med butiksansvarig (annars glömmer dom bara dig) och berättade lite kort om mig själv. Han bad mig sen att åka dit och lämna cv vilket jag gjorde! Jag har mest tur för dom sökte personal just då.

Maria: hej! Jag har tidigare sett( VÄLDIGT länge sedan) att du har fått näringsdryck för att gå upp i vikt, vad heter de och funkade de? Jag mår allmänt dåligt pga min vikt..Väldigt tacksam för svar!!
Svar: Jag fick dom från min dietist, hon skrev alltså ut dom som ett recept och så hämtade jag ut dom på apoteket :) Jag gick inte så mycket upp i vikt men fick i mig mer näring och mådde bättre vilket är det viktigaste! Jag rekommenderar att du köper gainer, äter mycket protein och styrketränar för det var så jag gick upp några kilon!

3372_13882768-eec6-44c1-ba30-8231c38583c0_nutri_drink_svi

2 Kommentarer

  1. bella
    november 14, 2015 / 19:03

    Hejsan! jag har följt din blogg ganska länge, men i perioder, senast var när det tog slut mellan dig och Adrian (om jag minns hans namn rätt.) För någon dags sen blev jag dumpad av kille som jag trodde va mitt livskärlek (vi hade visserligen bara varit tsm i 8 månader) men under den tiden hade vi planerat näst intill allt man kan planera. hjälp mig. HUR fasiken ska jag komma över honom? jag behöver lite tips och hjälp på traven. Hur ska jag lyckas stoppa mig själv från att smsa han osv. sjukt tacksam för svar! ha en bra lördagskväll :)

    • november 15, 2015 / 23:31

      Hej Bella! Jag har varit där du är just nu och det har vi flesta varit. Detta är så vanligt, jag och Adrián var tillsammans i 10 månader ungefär och jag trodde han var min själsfrände! Jag mådde SKIT i kanske 2 veckor men sen började jag göra saker för att hålla mig sysselsatt och då flöt tiden på lättare och sen glömmer man/kommer över honom med tiden bara. Det är viktigt att acceptera sin sorg och få ut ilska, gråta eller bara göra exakt vad man själv vill! Sen det här med att ta kontakt igen förstår jag att man så gärna vill, jag är ju inte helt oskyldig då jag kontaktade Adrián några gånger efter vi gjorde slut trots det som hände. Han var ju fortfarande min bästavän liksom! Men man måste låta bli, för det blir bara värre om man har kontakt i början. Ta bort honom överallt, blocka och säg till dom i din omgivning att du behöver all stöd du kan få. Ska dom prata om honom, så gör ni det, vill du att dom inte ska ta upp hans namn, så gör dom inte det, vill du skratta, skratta. osv osv. DU ska veta att du förtjänar det bästa och det är HAN som förlorat och inte DU! Puss det blir bättre med tiden, TRO MIG!! Jag mår sååå bra idag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »