Soffa?

c700x448

WOW, vad hände? Nu sitter jag och skriver om soffor hahaha, känner mig som 30 bast eller nå… Men hur som helst så behöver jag eran hjälp! Soffa för mig är den som gör hela (nästan) vardagsrummet, den är iaf väldigt viktig. VI har endast kollat på divansoffor eftersom det är typ det vi är ute efter. Färgen vi vill ha just nu är ljus,ljusgrå eftersom att det är lättast och bäst, man kan t.ex. matcha det med vad som helst, vit soffa vågar jag inte ha, jag vill heller inte ha en mörk soffa eftersom att jag vill ha rummet så ljust som möjligt, beige’t är huuur snyggt som helst men svårt att matcha olika färger med.. Jag är en riktig sån som gillar förändringar, så jag kommer garanterat byta färg på kuddarna ett x antal per halvår åtminstone haha..

SÅÅÅ, vart hittar man dem snyggaste divansofforna? Har googlat runt som en dåre och har såklart hittat snygga men vill ändå ha fler valmöjligheter innan jag bestämmer mig helt. Efter att ha kollat på weheartit så såg inte en mörk soffa så illa ut trots allt, fan.. nu blev det ju ännu svårare!!

soffaLite inspo från weheartit.com

– Vad tycker ni förresten om dessa typer av inlägg? Jag tycker iaf att det är galet kul att börja skriva om lite nya grejer!

17 Kommentarer

  1. Anna Sjöstrand
    september 13, 2014 / 08:37

    Jag tycker bara det är roligt med inredning så jag är väldigt positiv till dessa inlägg också :)

  2. september 13, 2014 / 09:36

    Ett litet vuxentips är att ta en soffa som inte har så höga ben för då slipper ni dammsuga under den ;) Annars tycker jag du tänkt helt rätt med hur du skrivit i texten :P Vi har ingen soffa i våran lilla lägenhet men jag tror EM möbler och IKEA är de ställerna att kolla på. Ni kan ju även kolla Blocket om ni inte bryr er om den är helt ny eller inte :)

  3. Kristin
    september 13, 2014 / 10:05

    Välj en som inte har höga ben, snyggare när soffan går ner till golvet och så syns inte dammet heller ;)
    Kolla EM, mio, chili kanske eller gå in på blocket och kolla om folk skrivit var dom köpt sina soffor. Fördelen med svart soffa är att man inte behöver oroa sig över att spilla något som ger fläckar eller att tex nya mörka jeans ska färga av sig. Nackdelen är att svart soffa blir lite som en stor mörk klump i rummet och jag tycker att det är svårare med gardiner, i min lägenhet blir det så stark kontrast med svart soffa mot vita gardiner som jag helst vill ha. Men vad man väljer att ha runt om eller på soffan underlättar ändå. Ljusa kuddar och filtar som på bilden istället för mörka kuddar ger mjukare intryck.. :) Om ni hittar en soffa med flyttbar divan så är det verkligen guld. Bara dra divanpallen dit man vill och sen vända på sittdynan. Så skönt att kunna möblera om eller ifall man flyttar till annan lägenhet att divanen inte sitter fast utan att man kan ha den på den sidan som passar rummet bäst.
    Loffe har ju en grå soffa i lägenheten på öster, han kanske vill låna ut sin tills ni hittar den perfekta :)

  4. Martina
    september 13, 2014 / 11:53

    Nice på Marieberg har jättefina soffor/soffbord! Kolla där :)

  5. september 13, 2014 / 14:14

    Det är så roligt att ni ska flytta ihop! Emil och jag skaffade lägenhet tillsammans för 2år sedan och det är det absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv. Underbart! Hoppas att ni kommer trivas :)

  6. Madeleine
    september 13, 2014 / 15:14

    Kolla Trademax.se!! :)

  7. R.
    september 13, 2014 / 15:20

    Jag köpte min soffa på mio och är nöjd med den :D

  8. Emma
    september 13, 2014 / 16:04

    Gå till Care of home i örebro, där kan man skräddarsy sin egen soffa så man får den precis som man vill ha :)

  9. fanny
    september 13, 2014 / 16:07

    Jag och Eric flyttar in i vårt hus i oktober och vi köpte soffa från chili :) finns massa fina där!
    Vi köpte den som heter Aten, den är Iof mörk men det är bäst med mörk soffa om man tänker på fläckar och så :)
    Rekommenderar att ni kollat in på deras hemsida iaf! Mycket fint finns..

  10. Amanda
    september 13, 2014 / 17:25

    Smartaste med divansoffor, om det går att matcha in i lägenheten är en sån med divan på båda sidor. Mycket smidigare när man har gäster osv osv. :D
    Smart sagt med gråa färgen, aldrig tänkt på det. Min naturliga bana är svart så har alltid siktat mig in på det, men du har bannimig rätt. Grått. Smidig färg!

  11. september 14, 2014 / 15:04

    Sommarlagret vid Marieberg har divansoffor med olika färger på klädseln, dessutom är dom till ett bra pris, min kompis köpte sin där!

  12. Lovisa
    september 15, 2014 / 06:24

    Hej! Jag tycker de är jätte kul att du väljer att blogga om inredning. Jag och min pojkvän köpte en divan soffa som man kan ändra sida på divanen på vilket är jätte lämpligt, då man enkelt kan förändra utan att behöva köpa en ny! Ett litet tips bara! Kram

  13. september 15, 2014 / 08:31

    Flyttade också hemifrån i somras och köpte världens skönaste och snyggaste soffa på Mio!

    Det är ett stort mysigt ”hörn” så ingen divan. Vi köpte en fotpall också! :) :)

    Friday 2,5 sits med cozyhörn // Sabina

  14. september 16, 2014 / 13:07

    2 an är så fin du borde köpa den jag älskar din blogg

  15. september 16, 2014 / 17:09

    Gråa soffor är väldigt snyggt, men skulle ALDRIG skaffa en. Blir lätt förstörda och att ha djur kan man mer eller mindre glömma, i så fall väldigt, väldigt mörkgrå. Vi köpte en ljusgrå soffa för ånga år sen hos min far men den fick vi byta efter 1 1/2 år eftersom dem var så ofräsch trots att vi tvättade den med rätt tillbehör så rekommenderar starkt att inte göra det. Själv kommer jag köpa en svart den dagen jag flyttar hemifrån, dock i någon skinnimitation eftersom djur och tyg inte går ihop alls haha, hade jag inte haft katter så hade jag köpt en svart divan :) aja inte jätte intressant kanske.

    Hur som så gillar jag såna här inlägg och skulle vara kul om fler kom, speciellt när ni verkligen är mitt i en inredning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv