Q/A

Fråga: Hej! Jag måste bara fråga om Brun utan sol. Jag vet att du har skrivit inlägg om det tidigare men kan inte hitta det just nu. Jag undrar bara hur du gör när du använder det? Jag använder det själv och tycker att det fungerat bra, men när jag tagit på det en dag så får jag typ en ljusbrun färg dagen efter (använder åhlens egna) sen om jag vill fylla på det så blir det en bra brun färg jag vill ha (ungefär samma ”bränna” du får) men bara efter någon dag så börjar det spricka!! Och det blir liksom vita fläckar, upplever du samma problem? /har du något tips på hur man får färgen att hålla länge/försvinna på ett naturligt sätt? Och jag vet att body peeling är viktigt (dock är jag jävligt slarvig med det) men tänkte bara om du har något annat att rekommendera, och vilken BUS produkt du använder. Kram finis! Älskar din blogg!

 

Svar: Hej, jo jag håller med dig.. tyvärr så kommer man inte undan  det där :/ Jag har testat ALLA olika brun utan sol , tro mig haha! Ungefär alla fungerar likadant, jag har hittat favoriter som jag får en jämn färg utav men alla spricker tillslut. Man kommer inte undan det, det är bara att skrubba och applicera om helt enkelt. MEN, jag har hittat min absoluta favorit just nu, det är en BUS mousse som man får en jättejämn färg utav eftersom den är så lätt att applicera (med handske). Man får en brun färg direkt men såklart så försvinner färgen lite efter varje gång man duschar.. – Tack så mycket! Kramar :)

Så det är klart att färgen försvinner för mig med, jag får ju applicera om och om igen… HÄR hittar ni den moussen jag använder just nu! Den får verkligen 10/10 i poäng

BeFunky_IMG_9264.jpg

4 Kommentarer

  1. september 8, 2014 / 12:18

    Något som jag ofta saknar i recensioner är hur folk tycker att BUSen håller under träning. Kan man liksom svettas lite utan att det rinner brunt eller sätter det sig i kläderna på en gång? Har du tänkt på det när du använt din favorit?
    :)

  2. Melina
    september 18, 2014 / 11:10

    Använder du samma i ansiktet? Eller vilken ska man använda för ansiktet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv