LÄNGTAR

 

ÅÅÅÅÅH vad jag längtar till Rhodos!! Det kommer bli GRYMT. Vi har ju en grupp på facebook för ”grabbarna grus team”, det är ju redan massa där som jobbar och dem lägger upp bilder på teamet, vad dem gör på dagarna osv. Jag längtar såååååå, några dagar kvar bara! Jag vill börja packa väskan nu ju haha

Ska någon utav er till Rhodos? Vilket datum???
rhooooodso

8 Kommentarer

  1. Jonna
    maj 24, 2014 / 15:09

    Åh, vad kul! :-) Jag hade dock föredragit att inte åka till ett sånt skabbigt ställe, shit man har ju sett folk ha sex på scen liksom haha, och då är inte jag ett dugg pryd men tycker ändå det är trashigt som fan.

  2. Rebecca
    maj 24, 2014 / 15:16

    Hej!
    Jag ska åka till Rhodos med en tjej kompis i sommar :)
    Vi kommer åka två veckor och vi lämnar Sverige 22 juni :)

  3. Amanda
    maj 24, 2014 / 18:46

    Har en kompis som jobbar där nere. Jasmine Nilsson! ;)

  4. maj 24, 2014 / 20:45

    Åker dit 1 juni! :)

  5. Maja
    maj 25, 2014 / 06:48

    Tur Emilia att du ska jobba 7dagar i veckan där nere så du inte hinner med att typ ha sex på scenen mm.. Herregud!!
    Alla som känner dig och läser din blogg vet att du inte skulle sjunka så lågt.

    • Jonna
      maj 26, 2014 / 00:17

      Du syftar ju på mig men jag menade inte Emilia haha, utan folket som åker dit för att festa. Ta inte allt så personligt!

  6. julia
    maj 25, 2014 / 10:15

    Sa det förut och säger det igen.(Eftersom jag inte fått svar, inte säker om du läste?). Det är massa skit som händer på grabbarna grus. Väldigt mycket droger (som bartender har i glasen, ja jag är 100% säker). Förra året vart 3 stycken som jag känner drogade på grabbarna grus under samma vecka. Alltså 3 stycken på en jävla vecka på samma bar. Helt jävla sjukt. Både tjejer och killar vart drogade. Drogerna gjorde så att de inte kom ihåg nånting, kunde inte gå, spydde ner sig själva och hade ingen kontroll över huvud taget (de visste inte vad de själva hette). Sjukhusen där har heller ingen respekt för såna här fall, så dom fick i princip ingen hjälp alls. Några som jobbade på grabbarna grus erkände till och med att ungefär 6 stycken blir drogade på en kväll, hur sjukt är inte detta?? Ville bara skriva så att du är medveten om det här, kanske inte direkt ett bra ställe för unga snygga tjejer att jobba på? Med tanke på att det sker mycke våldtäkter.

  7. maj 29, 2014 / 11:23

    Den 7juni❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv