Flower power

halsband

Dessa fick jag hem i brevlådan från jfr.se, dem är så fina! Nu är just dessa 2 slutsålda men det finns liknande på deras hemsida. Jag har dessutom fixat massa tidsinställda inlägg samt ett där ni får se inspiration och vart ni kan köpa fina blomhalsband.

Jag praktiserar idag och direkt efter så åker jag och jobbar, vi har nämligen nya uppdateringar i kassan på Coop. Så får åka dit tidigare idag för att lära mig dem, yes… Har jobbhelg, men gött med ob ändå! Måste nog börja jobba mer, behöver verkligen pengarna!!! Har stora planer i framtiden men dem behöver vi inte ta upp nu. Ovanligt långt vardagsinlägg hehe.

3 Kommentarer

  1. maj 11, 2014 / 11:14

    sjukt läckra halsband! :D

  2. maj 11, 2014 / 14:50

    fin blogg du har :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv