Träningstips

wrokoutlp

Hade leg day häromdan, så hemskt med träningsvärken efteråt dock… Men så värt det! Det var inte så mycket folk på actic så det är skönt. Jag tänkte tipsa er om en maskin som min PT tipsade mig om, den där pinsamma maskinen som man sitter och klämmer ihop benen på haha. Men man kan ju pressa ut benen också, och istället för att sitta bakåtlutad i stolen så ska man böja sig fram så att man sitter framåtlutad mot maskinen istället, typ tittar ner på golvet ungefär samtidigt som man pressar utåt med benen. Då tränar man den bakre delen av rumpan och inte sidorna som man gör om man sitter bakåtlutad.

3 Kommentarer

 1. maj 3, 2014 / 17:16

  Hejhej! Vart har du köpt den där vattenflaskan? Har nämligen letat efter den och frågat folk som haft sån men ingen har velat svara.. Kram! :)

 2. maj 4, 2014 / 12:23

  bästa maskinen haha!!

 3. Cassandra
  maj 9, 2014 / 15:50

  hej jag undrar om du har en PT och isåfall vad kostade det svara så snabbt som möjligt i ett INLÄGG.
  ps. din blogg är jätte fin är ett stort fan av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv