Rösta på mig!

Det skulle vara grymt om ni (kära läsare) kunde nominera mig i Blog Awards 2014. Det här blir ju första gången för mig och eftersom att jag vet själv hur mycket min blogg faktiskt har växt de senaste månaderna så vill jag ju ge detta ett försök! Det skulle betyda så himla mycket för mig om ni nominerar mig, t.ex. som Årets bloggraket eller Årets instagram inspiratör!

NOMINERA MIG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

NOMINERA MIG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

NOMINERA MIG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

BeFunky_IMG_1922.jpg
Om ni inte följer min instagram (updaterar mer där) så gör det nu, HÄR

7 Kommentarer

  1. maj 2, 2014 / 21:31

    Har sätt bilder på dig på Weheartit flera gången :)

  2. maj 2, 2014 / 23:36

    Har nominerat dig! Tycker du förtjänar det efter en sån bra och inspirerande blogg som du har! Hoppas du kommer långt :)

  3. maj 3, 2014 / 13:05

    Röstade på dig på årets bloggraket, din blogg är verkligen grym och du med och din utseende och Look är to die for! Hoppas du vinner!! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv