Bandage dress

BeFunky_IMG_2161.jpg BeFunky_null.jpg

Länk HÄR – Jag beställde en bandage dress från sheinside förra månaden, den är super snygg men dock för stor. Beställde strl S (har xs i vanliga fall) men beställer alltid S från sheinside då S är som XS där. Men denna var mer som en M! Cirka 195 kronor

3 Kommentarer

  1. hejhej
    maj 2, 2014 / 22:44

    hejsan! om klääningen nu är för stor för dig så skulle jätte gärna vilja köpa den utav dig!! behöver en sådan klänning akut just nu inför en fest och hinner inte beställa en från sheinside då frakten tar allt för lång tid.. Hör gärna av dig om du är intresserad!

  2. maj 5, 2014 / 07:59

    Jag har köpt den i vit som en extra studentklänning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv