Bekännelser

– Jag slösade 12.000 kronor förra månaden, shoppade mat,kläder och annat onödigt. Fattar fortfarande inte hur jag lyckades..

– Jag ska tatuera mig på måndag nästa vecka, 2 tatueringar till och med… hmmmm

– Jag har gått upp 6 kg på 2 veckor, så himla glad!! Dock för att jag har ätit på nätterna väldigt mycket, har alltid en chipspåse eller godis vid sängen.. så det kanske inte är så bra men har kommit igång med träningen så.

– Negativa människor är verkligen dem jag försöker undvika nu, jag vill vara så positiv som möjligt! Avskyr när folk är negativa.

– Jag har fått grova humörsvängningar på sistone, bytte nämligen p-piller för någon vecka sen, damn vilka hormonförändringar jag fått känns det som. Men mitt positiva jag övervinner de mesta, ibland…

– I’m not in love, vet inte varför jag skrev så i förra inlägget. Lite provocerande kanske, fick ganska starka reaktioner från vissa??? Men nu vet ni. En utav mina typiska ”drama queen-verk” …

– Jag hade rosa på mig igår vilken jag inte haft på väääldigt länge, äger typ 2 rosa plagg. tror jag.

latest1 latest2

5 Kommentarer

 1. Tanja
  maj 1, 2014 / 10:09

  Snälla gör ett inlägg om vad du ska ha för tatueringar!

 2. maj 1, 2014 / 10:33

  Grattis till dina 6 kg :D Vet att du har kämpat länge för att gå upp! Dock är kanske inte godis/chips bästa sättet men huvudsaken är att du mår bra!

 3. Johanna
  maj 1, 2014 / 15:47

  HUR har du gått upp i vikt? Kan du inte snälla skriva de i ett inlägg och hur du tränar? // en underviktig tjej som omöjligt kan gå upp i vikt

 4. maj 1, 2014 / 22:17

  Vad och hur tränar du för att gå upp i vikt? Har nämligen samma problem som du :S

 5. maj 2, 2014 / 20:21

  Hej och va kul det är att läsa att det är någon som vill gå upp i vikt nu för tiden istället för att skriva om att gå ner i vikt. Sjukt hur påverkad man blir av alla runtom kring som har såååå mycket ångest över sin vikt och deras diet.
  Själv hade jag en jättejobbig tid för ca 2 år sedan och jag gick ner jättemycket i vikt och trodde nästan jag skulle dö för att jag gick aldrig upp i vikt. Då handlade det väldigt mycket om hur jag mådde psykiskt för att jag skulle kunna gå upp. Hade ett superdåligt förhållande och fick IBS av de och vägde 50 kg på 171 cm och det kanske inte är såå farligt men för mig va det de och jag fick kämpa sjukt mycket för att kunna gå upp. Men sen träffade jag en kille som ville att jag skulle må bra och han hjälpte mig och gick till apoteket för att köpa medicin till mig. Han fick mig att må otroligt mycket bättre och hjälpte mig att återfå min vikt och nu väger jag ca 56 kg och är supernöjd och har inga problem alls med att äta, Nästa lite för bra ;)
  Förstår vilken ångest du har haft och det är inte så lätt att gå upp i vikt som dom flesta tror.
  Kämpa på och tänk på att äta mat också så kommer det gå superduper :) Du ska veta att du är en jättefin tjej.
  Följer dig på instagram :) Där heter jag Sandylarssa / kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv