Jag ska till…..

RHODOS I SOMMAR! I en månad dessutom!!! Jag, Johanna, Agnes sökte jobb till Grabbarna grus för några veckor sen (dem la ut på arbetsförmedlingen). Vi ville verkligen få jobbet men var väl medvetna om hur många som sökte och att det kanske inte är säkert att vi får jobbet. Dagen efter som vi hade skickat in ansökan så ringde dem och sa att vi fått jobbet, vi verkligen hoppade, skrek och grät av glädje!! Fyfan vad kul detta kommer bli. Jag har dock väntat med att berätta detta för er då jag var tvungen att ansöka om ledighet till coop osv först, men fick reda på det idag att det inte var några problem att få ledigt få.. GAAAAAH! Imorgon så ska vi till Stockholm och skriva på kontrakt, jag dör på riktigt.

Vi kommer få jobba lite olika, t.ex. som inkastare, säljare eller servitör. Vi kommer jobba mellan 1- 31 Juli, så om ni ska till Rhodos då, kom och hälsa på! Grabbarna grus kommer satsa mer på deras krog detta år och kommer ha dem grymmaste festerna varje kväll! Krogen ligger på bargatan och nästan bredvid solsidan (om jag kommer ihåg rätt)

Och oroa er inte, jag kommer ha med mig bloggen, kameran, datorn osv. dit, ni kommer få följa mitt jobb och äventyr i Rhodos!

LÄNGTAR. Ni kan checka deras facebook sida HÄR

RHODOS

6 Kommentarer

  1. SR
    april 25, 2014 / 16:40

    skincare routine?

  2. E
    april 25, 2014 / 19:01

    Fin blogg! Eftersom att jag såg i ett gammalt inlägg att du har köpt klänningar från Hotmiamistyles, så undrar jag vad kostar frakten och hur snabbt fick du klänningarna? :D Tack i förhand!

  3. april 27, 2014 / 16:11

    Åhh va kul och grattis! Hoppas ni får det kanon bra!

  4. april 28, 2014 / 09:48

    Åh va fint!

  5. april 28, 2014 / 19:05

    Fett roligt! Jag ska också till rhodos i sommar ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv