Min träning

Jag fick nog värsta ångesten på länge igår. För en månad sen bestämde jag mig för att verkligen ta tag i träningen igen, jag körde i kanske en vecka sen slutade jag för jag var deprimerad över en grej som jag faktiskt fortfarande är deprimerad över idag. Men det jag gjorde för att motivera mig själv var att sätta ”påminnelse” på mobilen liksom, att prick om en månad så ska jag kolla mig i spegeln och se om jag fått resultat. Och igår ploppade den påminnelsen upp och jag har ju såklart inte hållit igång min träning… blev lite sur på mig själv haha. Grejen är att jag har så mycket ilska i mig, så att träna skulle få mig att må bättre och jag skulle få ut min ilska! Jag orkar inte tänka på ”resultat” längre, vad jag väger, hur mycket jag måste gå upp i vikt osv. Jag vill bara träna för att må bra nu.

Nu ska jag jobba 17.00-22.00, ha en bra kväll!

BeFunky_13.jpg

14 Kommentarer

 1. februari 20, 2014 / 15:31

  Detta har inget med inlägget att göra men jag har för mig att du skrev att du har en Canon eos 600D och jag undrar hur du tycker den vridbara skärmen funkar? Är det lätt att ta egobilder med den, väger kameran mycket? Har just nu en kamera på ca 2 kg så jag är ute efter något betydligt lättare att dra med ut :)

  • februari 20, 2014 / 15:33

   Nej kameran är ganska lätt, skärmen är verkligen super smidig och jag skulle nog aldrig kunna klara mig utan den haha!! Ibland kan den ha svårt att fokusera om man har skärmen på, men annars är den superbra verkligen :)

 2. Sandra
  februari 20, 2014 / 17:07

  Det sista du ska oroa dig över är din kropp! Din kropp är redan perfekt som den är så du behöver inte vara besviken på dig själv för att du skippt gymmet några gånger. :-)

 3. februari 20, 2014 / 17:47

  Hej!
  Skulle du vilja göra ett inlägg på vad du har i exempel din sminkhurts eller badrumskåp. Där du förklarar vilka produkter du använder dagligen, eller bara en gång i veckan eller månaden. Skulle vara intressant! :)
  Kolla gärna in på mina blogg, la upp ett inlägg igår om nagelvård, tror det kan intressera dig. Lämna gärna en kommentar efter dig:) ha en bra dag! :)

  Min blogg: http://www.nattstad.se/RonjaEklund

 4. Emma
  februari 20, 2014 / 19:11

  Nageltips? :)

 5. februari 20, 2014 / 21:21

  Du har ju redan drömkroppen! Men smart idé att sätta påminnelse, jag får alltid motivation på kvällarna när jag ligger och läser bloggar men sen på dagarna orkar jag aldrig ta itu med det…

  Fastnat för din blogg för övrigt! :)

 6. februari 21, 2014 / 10:43

  Du är grym tjejen, ville bara att du skulle veta det. Kram

 7. februari 21, 2014 / 13:09

  Kan du inte göra en video på hur du använder ricinoljan? Jag har köpt en burk med det men har alltid problem att få det i hårbotten ordentligt.. Skulle vara super om du gjorde det eftersom ditt hår växte jätte mycket med hjälp utav oljan!

  • februari 23, 2014 / 18:20

   Det gör inget att man inte har det i hela hårbotten, ta en klick och gnugga in det lite försiktigt i hårbotten. Sen har du i det i cirka 40 min och tvättar ur det ordentligt :)

 8. februari 22, 2014 / 14:21

  Snygg mage :) När skaffade du navel piercing? Ska få nästa helg och är jättenervös… Gjorde det ont?

  • februari 23, 2014 / 18:17

   Det är klart att det känns lite, men jag kan hantera smärta ganska bra, jag tycker att det är värre att ta blodprov! Jag tog när jag fyllde 14 typ, så har haft sen dess :)

 9. Angela
  februari 22, 2014 / 19:59

  guud, vill ha din mage! försöker träna varje dag men orkar liksom inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv