New in

BeFunky_IMG_9808.jpg - Kopia BeFunky_IMG_9812.jpg - Kopia BeFunky_IMG_9816.jpg - KopiaJag var på Ikea idag, köpte lite nytt till mitt rum. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om mitt rum, det blir stökigt på bara 1 timme liksom haha. Men intresset växer och växer nu, man kanske börjar bli gammal? Haha nej men man känner ju en liten längtan till att flytta hemifrån och inreda hela sin lägenhet liksom. Fast jag kommer bo hemma ett tag till, tyvärr mamma!  Det jag köpte var: Plast-blommor (tyvärr så hann inte min beundrare skicka blommorna tills idag utan jag tror dem kommer imorgon!! lol) , en vas, ljus och en fejk päls plädd. Allting kommer ifrån Ikea och spegeln köpte jag för några månader sen och den finns på Ö&B. kram

 

8 Kommentarer

 1. februari 17, 2014 / 14:06

  Tog du bort inlägget om vilken hemsida du fixar bilderna i? Har letat men hittade den inte :( Skulle äga om du kunde svara så jag kan spara den :D

  • februari 17, 2014 / 14:37

   Jag vet inte faktiskt, den är väldigt gammal :(

 2. Ella
  februari 17, 2014 / 15:26

  hej, vad tycker du om boyfriend jeans?? Skulle du själv kunna ha de?? :)

  • februari 17, 2014 / 15:27

   Hej, jag älskar boyfriend jeans och har 2 stycken, kika i outfit kategorin så kommer det komma upp bilder på mig i boyfriend jeans, kram

 3. hanna
  februari 17, 2014 / 16:01

  är du och adam fortfarande tillsammans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv