Ni är bäst!

Jag är så himla dålig på att svara på era kommentarer, får typ ångest så fort jag tänker på det. Men jag hinner typ aldrig! Ett tips är att söka typ ”https://emiliangergard.nu brun utan sol” så kommer ert svar komma upp på google eftersom de flesta frågar saker jag redan lagt upp inlägg om. Men för övrigt så uppskattar jag verkligen era fina kommentarer jag får, jag är så dålig på att visa det eller kommentera tillbaks men jag vill inte att ni ska tro att jag typ ignorerar, inte bryr mig eller drygar på något sätt. Jag läser era kommentarer varje dag och blir verkligen suuper glad och det motiverar mig mer! Ha en trevlig kväll nu mina kära läsare, kramisar ♥

20140216-221608.jpg

2 Kommentarer

  1. februari 17, 2014 / 09:00

    Du är så vacker :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv