Transparent jacka?

transparent jacka.jpg

Något jag verkligen fick upp ögonen för var den här transparenta jackan som Bikbok fått in. Alltså, jag kan inte bestämma mig om det är skit fult eller helt enkelt ballt på något sätt? Den är ju snyggare än en vanlig regnjacka såklart, men är det värt 699 kronor? Jag blev så nyfiken på den så ska in och kika direkt när den kommit in i butik, så får vi se.. Vad tycker ni?

Men det som faktiskt är jäkligt snyggt nu när vi ändå snackar transparent så är det ju dessa transparenta väskor, dock så passar dem bara till sommaren enligt mig. Jag ska beställa en tror jag…

c800x5121. HÄR          2. HÄR          3. HÄR          4. HÄR          5. HÄR

transparent väska.jpg

8 Kommentarer

 1. Linda
  februari 12, 2014 / 19:18

  As snygg köp den

 2. februari 12, 2014 / 19:18

  Tycker verkligen inte att den är värd 600 kronor! Tycker du ska kolla på ebay eller andra asiatiska sidor, där kan du hitta liknande för 100 kr typ :P

 3. februari 12, 2014 / 19:28

  jag tycker det är skit snyggt, men vetefan för 600kr!

 4. februari 12, 2014 / 19:32

  sjukt snygg och cool! men knappast värd 600 spänn! sen tänkte jag på materialet så kan de ju bli lite jobbigt om man bli varm då man kan bli lite svettig och då kommer den vara väldigt klibbig och obekväm!

 5. februari 12, 2014 / 22:19

  Jag har kollat på den med och första gången jag såg den så tyckte verkligen att den var skit snygg, det är nice när saker sticker ut lite och inte är som allt annat! Jag tycker att du ska köpa den! Jag skulle lätt ha köpt den om det inte vore för att jag sparar pengar :)

 6. februari 13, 2014 / 10:22

  Tycker också att jackan är riktigt ball! Väldigt snygg på bild men var på Bikbok igår och såg den i butik.. Man tror att materialet ska vara i plast och som du sa som en regnjacka, men det är tyvärr ett väldigt tunt, genomskinligt lite mer prassligt tyg. Riktigt synd!! Hade samma tanke om den när jag såg den och den skulle blivit min direkt men ogillar materialet skarpt! :(

 7. februari 14, 2014 / 18:04

  Tyvärr går jag nog för ”skitfult” haha, men vi alla tycker olika :D Kan nog vara snyggt på andra än mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv