Mest efterfrågade

toplist
1. En sån här har jag till klänningar/toppar med öppen rygg, linnen med spagettiband eller djup urringning. Man kan knäppa upp den där fram och på så sätt kan man ha toppar med urringning, HÄR hittar ni den.
2. Den här har många frågat efter, min är dock från bikbok men den här ser nästan exakt likadan ut! Länk HÄR
3. Liknar den spetstoppen jag köpte häromdan, denna är också från Vero Moda, finns HÄR.
4. Nike air force mid 06, 800 spänn och den finns HÄR
5. Nike air force 1 gs (dem jag har) 750 spänn, HÄR.
6. Linne med spagettiband, passar till de mesta. HÄR
 

1 kommentar

  1. januari 21, 2014 / 13:57

    Det skiljer sig dock mycket i material på den vita toppen och den du har från bikbok :) Köpte den från bikbok i svart och är super nöjd! Den vita blusen som du har på bild här har jag i rosa, också super nöjd ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv