Nightmare

Jag tog alltså ut löshåret igår med keratin vax remover och en tång. Det tog typ 2 timmar, och det var inte roligt. 70 % utav mitt riktiga hår följde med typ, det är ju inte så mycket kortare men det är sjukt tunt nu. Nu jävlar blir det hårkontroll tabletter och ricinolja framöver..  (haha ja jag var sjukt flott i hårbotten på bilderna, kan garantera er att det var jävligt skönt att duscha efteråt UTAN en massa grejer i håret.. ååååh♥)

9 Kommentarer

 1. Anonym
  januari 14, 2014 / 19:55

  Ser jätte fint ut nu!

 2. Angela
  januari 14, 2014 / 20:00

  Hur mycket kostade det att köpa löshåt och sätta i det? och vilken salong gjorde du det på? :)

 3. januari 14, 2014 / 21:34

  Man bör gå till en frisör och ta ut det egentligen. :)

 4. januari 15, 2014 / 10:03

  När jag också använde mig av löshår tog jag ur det själv ibland och det är inge vidare för håret. Man har typ inget hår kvar när man är klar men så underbart lätt och fint håret känns när alla keratinklumpar är borta!

 5. januari 15, 2014 / 11:55

  Håret blev mycket finare efteråt tycker jag! Skippa löshåret för du behöver det verkligen inte :)

 6. malin
  januari 15, 2014 / 13:29

  Man ska smörja in keratinet med olja innan man tar bort det. Och om du undrar varför du tappar så mycket hår är det för att allt hår du egentligen skulle tappat under tiden du har haft löshår sitter fast.

 7. malin
  januari 15, 2014 / 13:29

  Man ska smörja in keratinet med olja innan man tar bort det. Och om du undrar varför du tappar så mycket hår är det för att allt hår du egentligen skulle tappat under tiden du har haft löshår sitter fast.

 8. januari 15, 2014 / 22:56

  Det ser mycket mer hälsosamt och friskt ut nu när du tagit ut löshåret :)

 9. januari 17, 2014 / 16:54

  Du har ju fint hår som det är Emilia=) Ska du sätta in nytt eller ha det som det är?

  Svar:
  Jag ska ha som det är men har köpt löshår med clips som jag kan ha ibland :) tack!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv