kamouflage

Rut&circle har galet snygga kläder! Dock så köpte jag bara ett par kamouflage tights som var på rean, dem kostade 49 spänn! Dem här kommer jag ha när jag inte orkar klä upp mig, typ en typisk skoldag.  Jag kommer matcha med ett par vita sneakers (HÄR), svart stickad tröja och kanske en väst typ!
 
 

4 Kommentarer

 1. Anna
  december 17, 2013 / 19:03

  Hej! Jag undrar om du kan göra en nyårs sminkning med färgerna svart,vitt och silver (helst sotning)? (jag ska ha en svart klänning med glittriga skor)

  HJÄLP!!

 2. december 17, 2013 / 20:33

  Jag har ett par svarta discopants som jag inte riktigt vet vad jag ska matcha med :) Skjorta kanske?

  Svar:
  ja eller en magtröja!
  Emilia Angergård
 3. Anonym
  december 17, 2013 / 21:27

  när drar du vinnare för sheinside tävlingen? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv