Tävling!

Nu har ni chansen att vinna värdecheckar på Mariposa. 400 kronor på gellack naglar och 400 kronor på spraytanning så alltså 800 kronor sammanlagt! Mariposa är en salong som ligger i Stockholm så ni som bor eller kan åka till Stockholm kan vara med och tävla! Så vem vill bli brunare och ha fina nails? Var med och tävla!

Såhär ska ni göra för att vara med och tävla:
1. Gör ett collage med den perfekta nyårsoutfiten (tips: använd polyvore.com).

2. Lägg upp collaget antingen på din blogg, instagram eller facebook och länka min blogg. Om ni lägger upp på instagram så kan ni tagga mig i bilden bara (emiliangergard heter jag på instagram), men ni har större chans om ni lägger upp på alla 3 ställen!
3. Kommentera ”klar” när du är färdig och skriv din epost och sen en länk dit du har lagt upp collaget! (tävlingen avslutas den 13e december)
 
Lycka till!

11 Kommentarer

 1. Anonym
  december 8, 2013 / 23:21

  Du skriver mycket om träning. Skulle inte du kunna skriva om hur man går UPP i vikt? :)

 2. Anonym
  december 9, 2013 / 11:41

  När kommer inlägget om din skola?

 3. december 9, 2013 / 13:42

  http://fames.se/overjoyed/perfect/

  Klar!

  Jätte rolig tävling, finns väl inget bättre att liva upp den kalla vintern med en fin bränna och perfekta naglar? Skulle i alla fall liva upp min mörka tillvaro just nu. Är lika blek som snön.

  Kram.

  Jätte fin blogg förresten, har verkligen fastnat här!

 4. december 9, 2013 / 17:32

  Klar. Både lagt upp på min blogg och på min instagram.

  "sandqvistmalin". Kram!

 5. december 12, 2013 / 19:25

  jäklar. vilken skillnad på färg. Jag är en liten blekfis som skulle gärna vilja ha lite färg nu.

 6. december 12, 2013 / 21:42

  Men åh WOW, att få ett par nya naglar och en brunare hy skulle vara så fruktansvärt fantastiskt precis just nu när man är vinterblek och har kluvna, torra naglar.

  Har alltid solat solarium men sedan en tid tillbaka har jag bestämt mig för att sluta med det pga. alla risker, så nu är jag mitt absolut blekaste jag och ah, skulle verkligen bli gladare om jag slapp bländas varje gång jag kollar mig i spegeln (och då bländas jag inte av någon skönhet utan bara väldigt blek hy he he). Håller verkligen tummarna stenhårt, skulle göra hela min gråa vardag mycket brunare (ljusare)

  Min mailadress är: ebba.nordenskiold@hotmail.se

  http://ebbanordenskiold.tumblr.com/post/69599758371

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv