Black friday

1. HÄR    2. HÄR    3. HÄR
Som ni alla vet så är det ju Black friday ikväll och då har dem flesta onlinebutikerna erbjudanden just nu, Nelly har 10% rabatt på allt! + 20% rabatt på utvalda klänningar och klackar. När jag gick in på dem utvalda klackarna så såg jag mina älskade blåa klackar där (har tyvärr sålt dem.. och ångrar mig nu). Dem blev ju kända överallt, alltså min bild när jag har på mig dem. Dem är så jädrans snygga, ah det är iaf 20% rabatt på dem och många har frågat efter skorna så passa på nu! Ni hittar dem HÄR.

3 Kommentarer

 1. november 29, 2013 / 18:19

  Aldrig hört om uttrycket innan. Så insatt är jag i kläder och mode. :) Men det verkar ju vara en bra idé iaf. När startade detta? Nytt för i år?

  Svar:
  Inte jag heller faktiskt! Men har sett på alla sociala nätverk om det så antog att det var något som bara jag inte hade hört haha..
  Emilia Angergård
 2. november 29, 2013 / 23:15

  Skitsnygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv