Julklappstips för henne

julklappstips för henne
 
Det här är vad jag tycker är bra, victoria secret kommer ingen tjej tacka nej till, inte ens om hon redan äger den lukten du köper. Aldrig fel med för många body splash eller vad säger ni tjejer?! Jag skulle nog mer föredra från min pojkvän något man kan göra tillsammans, bio, middag osv. Men det är ju roligt att köpa något fint till varandra också. Underkläder är något man (iaf jag) behöver haha, mina tappar färgen, blir noppriga osv så nya underkläder är bland de bästa! Klicka på bilden för att få reda på vart du kan köpa produkterna. 

3 Kommentarer

  1. november 20, 2013 / 17:08

    Ännu ett bra inlägg från dig!

  2. Moa
    november 26, 2013 / 17:01

    Skulle du kunna göra ett liknande inlägg, fast för honom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv