Ögonbryns inspiration

Här är lite tips på hur man fixar ögonbrynen! Man behöver självklart inte ha exakt som på bilderna utan det viktigaste är att ögonbrynen passar in i ansiktet liksom. VIssa kanske passar i mer rakare ögonbryn, vissa med mer böj osv. Själv tycker jag dem här ”nike” ögonbrynen är dem snyggaste! Jag hade ju en ögonbryns tutorial men tog bort den för jag fixar inte ögonbrynen likadant som jag gjorde då. Kankse borde göra en ny, eller vad tycker ni?♥
 
Erika fixar ögonbryn, nopprar och färgar dem så passa på nu när det är 20% så får ni fina ögonbryn!

6 Kommentarer

 1. november 6, 2013 / 23:22

  älskar verkligen din blogg, den ger en så sjukt mycket inspiration! och du är så himla vacker!

  Svar:
  Åh tack!
  Emilia Angergård
 2. november 7, 2013 / 16:07

  Kul att du tog upp det!

  Svar:
  Tack :D
  Emilia Angergård
 3. Tilda
  november 7, 2013 / 21:57

  Superbra tips! Är det okej om jag lånar bilden, om jag länkar din blogg och skriver att jag tog den härifrån? :)

  Svar:
  Ja visst! :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv